ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κρίσιμες ώρες για την απόκτηση χαφ

Chelsea's Tiemoue Bakayoko celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Qarabag at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Tiemoue Bakayoko celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Qarabag at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την προσθήκη κεντρικού μέσου και, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, έχουν ψαχτεί για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Την ώρα, ο Παϊτίμ Κασάμι βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στην Ελλάδα και περιμένει την απόφαση του Ολυμπιακού.

Έντονη μεταγραφική δραστηριότητα στον Ολυμπιακό, με κορυφαία βέβαια τις τελευταίες ώρες τον επικείμενο δανεισμό του Χάμες Ροντρίγκες από την Αλ Ραγιάν, αλλά οι ερυθρόλευκοι κοιτούν για την περαιτέρω ενίσχυση στις θέσεις των κεντρικών χαφ.

Η περίπτωση Μπακαγιόκο

Η πειραϊκή ΠΑΕ προσπάθησε την τελευταία ημέρα του Αυγούστου να κλείσει τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο από την Τσέλσι, σπάζοντας τον δανεισμό του από την Μίλαν, κάτι που δεν επετεύχθη την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, ο Γάλλος αμυντικός χαφ -με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού- παρέμεινε στα υπόψη του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα, φέρουν τους ερυθρόλευκους να έχουν ψαχτεί πάλι για την νομική φόρμουλα με την οποία θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται να είναι θετικός για την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Βολιδοσκόπηση Μιλιβόγεβιτς

Παράλληλα, πληροφορίες τις τελευταίες ώρες από την Αγγλία, εμφανίζουν τους ερυθρόλευκους να έχουν βολιδοσκοπήσει εν νέου τις προθέσεις του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και της Κρίσταλ Πάλας. Δηλαδή, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει, είτε τον Γάλλο είτε τον Σέρβιο ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να τονιστεί πως, τόσο για τον Μπακαγιόκο όσο και για τον Μιλιβόγεβιτς δεν λένε κάτι από την πειραϊκή ΠΑΕ και ότι οι πληροφορίες έρχονται από το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για δύο υποθέσεις που θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, αφού οι δύο παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαια και οι μεταγραφές στην Ελλάδα ολοκληρώνονται στις 15 Σεπτεμβρίου.

....και ο Κασάμι

Όσο για τον Κασάμι, περιμένει τον Ολυμπιακό να αποφασίσει αν θα τον καλέσει για να υπογράψει, καθώς ο παίκτης επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην πειραϊκή ομάδα.

Ταυτόχρονα, εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Δείτε όλη την έκτακτη εκπομπή του SPORT24 για τον Χάμες Ροντρίγκες και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ