ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κασάμι

Ο Κασάμι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Ο Κασάμι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας @ 2013 KIRSTY WIGGLEWSWORTH / AP IMAGES

Απομένουν τρία εικοσιτετράωρα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για παίκτες που ανήκουν σε ομάδες και 18 ημέρες για όσους είναι ελεύθεροι και ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκτήσει από 1-3 παίκτες.

Τι κι αν βρισκόμαστε στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου; Ο Ολυμπιακός δεν έχει ολοκληρώσει το παζλ στο ρόστερ του, καθώς βρίσκεται σε επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις τον γνώριμό μας από την θητεία του στον Ολυμπιακό, Παϊτίμ Κασάμι και, παράλληλα, είναι σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση αμυντικού χαφ και τερματοφύλακα.

Σχετικά με τον Κασάμι, ήταν στο Καραϊσκάκης την Κυριακή (11/9), παρακολούθησε την πειραϊκή ομάδα στο παιχνίδι με τον Βόλο και, σύμφωνα με πληροφορίες είχε συζήτηση με τους ανθρώπους της διοίκησης για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο 30χρονος Ελβετός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Βασιλεία τον περασμένο Ιούνιο και έκτοτε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό, τόσο από τη θητεία του στην πειραϊκή ομάδα (2014-2016) όσο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ (2016-2017) και εξετάζονται μία έξτρα λύση στα χαφ.

Ο Κασάμι είναι περισσότερο 8άρι και έχει αγωνιστεί και ως 10άρι και εξτρέμ, ενώ χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα στην καριέρα του ως ανασταλτικός μέσος.

Ο έμπειρος κεντρικός χαφ αγωνίστηκε τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι στις 22 Μαϊου (μόλις πέντε λεπτά ως αλλαγή στο ματς της Βασιλείας με τη Λουγκάνο) και δεν έχει κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία, ούτε έχει παίξει φιλικά παιχνίδια, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνο να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και απόδοσης μέχρι να χρησιμοποιηθεί στους αγώνες.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την απόκτηση αμυντικού μέσου και είναι σε επαφές με δύο - τρεις παίκτες, όπως ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της προσθήκης τερματοφύλακα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ