ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοβνάτσκι και Στιούαρτ στο προσκήνιο για την επίθεση

Ο Ντάβιντ Κοβνάτσκι στο φιλικό της Πολωνίας με τη Λιθουανία
Ο Ντάβιντ Κοβνάτσκι στο φιλικό της Πολωνίας με τη Λιθουανία © 2018 CZAREK SOKOLOWSKI / AP IMAGES

Σύμφωνα με διαφορετικές πηγές από το εξωτερικό, ο Πολωνός Ντάβιντ Κοβνάτσκι και ο Σκωτσέζος Ρος Στιούαρτ παρουσιάζονται ως μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού.

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για την ενίσχυση της επίθεσής του και σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού έχει στα ραντάρ του τον Πολωνό Ντάβιντ Κοβνάτσκι και τον Σκωτσέζο Ρος Στιούαρτ.

Ο 25χρονος επιθετικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν, το οποίο δεν σκοπεύει να επεκτείνει. Άρα από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για το ερχόμενο καλοκαίρι και το γερμανικά κλαμπ δεν θα ήθελε να τον χάσει δίχως έστω ένα μικρό κέρδος.

Την τρέχουσα σεζόν ο Κοβνάτσκι, που φέρεται να ενδιαφέρει κι ομάδες της Bundesliga, έχει σκοράρει έξι γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ σε 17 εμφανίσεις στο γερμανικό Κύπελλο και το πρωτάθλημα Β' κατηγορίας.

Στη λίστα των ερυθρολεύκων φέρεται να βρίσκεται και ο φορ της Σάντερλαντ, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν στην Championship, έχοντας σημειώσει πέντε γκολ και μοιράσει τρεις ασίστ σε επτά παιχνίδια, αλλά ένας τραυματισμός φρέναρε την πορεία του.

Ο 26χρονος Σκωτσέζος έμεινε εκτός δράσης από τις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς υπέστη ρήξη μηρού τρίτου βαθμού. Οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου είναι αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψει στη δράση πριν από το τέλος του έτους, όμως είναι αβέβαιο αν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτόν από την Πρωτοχρονιά.

Το συμβόλαιο του Στιούαρτ λήγει το καλοκαίρι, με τη Σάντερλαντ να ποντάρει στην οψιόν ανανέωσης για άλλους δώδεκα μήνες που προβλέπεται. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως η ομάδα είναι ανοιχτή σε προτάσεις, με την αξία του να ανέρχεται περίπου στα 5 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρον έχουν δείξει για την περίπτωσή του και άλλες ομάδες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ρέιντζερς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ