ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στον Βιθέντε Ιμπόρα της Βιγιαρεάλ οι "ερυθρόλευκοι"

Villareal's Vicente Iborra watches the play during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Villareal's Vicente Iborra watches the play during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 35χρονου Ισπανού μέσου, Βιθέντε Ιμπόρα της Βιγιαρεάλ, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν στην Ισπανία.

Κοντά στην πρώτη του μεταγραφή για τη σεζόν 2023-24 είναι ο Ολυμπιακός καθώς δημοσίευμα του "relevo" στην Ισπανία αναφέρει πως ο Βιθέντε Ιμπόρα που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και τη φετινή σεζόν έπαιξε με τη φανέλα της Λεβάντε είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".

Ο 35χρονος (σ.σ. 16 Ιανουαρίου 1988) Ισπανός μέσος έχει μια πλούσια θητεία στη La Liga με τις φανέλες των Λεβέντε, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, ενώ αγωνίστηκε και για τρία χρόνια στην Premier League με τη φανέλα της Λέστερ.

Το "relevo" αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Ιμπόρα έμεινε εκτός πλάνων από την Λεβάντε από τη στιγμή που δεν κατάφερε να ανάβει στη La Liga λόγω των υψηλών απολαβών του ενώ στη Βιγιαρεάλ με την οποία είχε συμβόλαιο έως το 2024 δεν υπολογίζεται. Για αυτό και τις τελευταίες μέρες διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό την ένταξή του στο σύλλογο.

Τόσο το γεγονός πως είναι Ισπανός όσο και η πλούσια καριέρα στην πατρίδα του φυσικά κάνει τον Ιμπόρα έναν παίκτη ιδιαίτερα γνωστό τόσο στον Μαρτίνεθ όσο και στον Κορδόν, οι οποίοι φυσικά και γνωρίζουν τα πάντα για τον Ισπανό ποδοσφαριστή που μπορεί να παίξει τόσο στο "6" όσο και στο "8".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ