ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στον Γκαστόν Ερνάντες, αυτή είναι η πρόταση στη Σαν Λορένσο

Ο Γκαστόν Ερνάντες
Ο Γκαστόν Ερνάντες JORGE LOYOLA/PHOTOSPORT/PHOTOSPORT/PHOTOSPORT VIA AFP

Ο Ολυμπιακός κι η Σαν Λορένσο τα βρήκαν στο οικονομικό για τον Γκαστόν Ερνάντες, αλλά τους χωρίζει ακόμη το ποσοστό μεταπώλησης για να επιτευχθεί συμφωνία, με βάση τις αναφορές που υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί εδώ και ημέρες να δώσει τα χέρια με τη Σαν Λορένσο για την απόκτηση του Αργεντινού στόπερ Γκαστόν Ερνάντες και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sanlorenzoprimero.com.ar, η ομάδα του Μπουένος Άιρες αποδέχεται την προσφορά των ερυθρολεύκων ύψους 3,6 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η πειραϊκή ομάδα δίνει το συγκεκριμένο ποσό για το 80% των δικαιωμάτων του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ οι Αργεντινοί θέλουν να παραχωρήσουν το 70%, κρατώντας το 30% σε ενδεχόμενο μεταπώλησης του παίκτη, καθώς θεωρούν ότι θα ανέβει η αξία του στην Ευρώπη.

Ο Γκαστόν Ερνάντες είναι εκ των αρχηγών της Σαν Λορέντζο (έχει 95 συμμετοχές και τρία γκολ), αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη κι αναμένει από μέρα σε μέρα τις εξελίξεις των επαφών του Ολυμπιακού με την ομάδα της Αργεντινής οι οποίες συνεχίζονται.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ