ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά σε Ορτέγκα οι ερυθρόλευκοι, πιέζει τη Βελέζ Σάρσφιλντ για να φύγει ο Αργεντινός

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα
Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα MAURO PIMENTEL/AFP

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει τον Φρανσίσκο Ορτέγκα. Στην Αργεντινή επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του SPORT24 για νέα βελτιωμένη πρόταση των ερυθρολεύκων, ενώ παράλληλα ο 24χρονος πιέζει και δίνει το 15% των δικαιωμάτων του για να φύγει.

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Βελέζ Σάρσφιλντ για την απόκτηση του Φρανσίσκο Ορτέγκα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με τους ερυθρολεύκους να καταθέτουν νέα βελτιωμένη πρόταση και να πλησιάζουν ακόμα περισσότερο τον 24χρονο.

Οι Αργεντινοί επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του SPORT24, που δύο ημέρες νωρίτερα σάς ενημέρωσε ότι οι Πειραιώτες δίνουν στην ομάδα της Αργεντινής 4.400.000 δολάρια (4.000.000 ευρώ).

Την ίδια στιγμή η Βελέζ Σάρσφιλντ ζητάει από τον Ολυμπιακό 4,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να παραχωρήσει τον Αργεντινό αριστερό μπακ, με τη διαφορά των δύο πλευρών να μικραίνει πλέον στα 500.000 ευρώ.

Από τη μεριά του ο Ορτέγκα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα πιέζει πολύ την ομάδα του για τη μεταγραφή.

Μάλιστα, είναι διατεθειμένος για να κλείσει η συμφωνία να δώσει στη Βελέζ το 15% των δικαιωμάτων που έχει στην κατοχή του. Με απλά λόγια, καλύπτει κι από την τσέπη του για να πάει στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ