ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανέβασε κι άλλο την προσφορά του για τον Ορτέγκα που πιέζει για τη μεταγραφή του

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα
Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα MAURO PIMENTEL/AFP

Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα πρόταση στην Βελέζ Σάρσφιλντ για την απόκτηση του Φρανσίσκο Ορτέγκα επιδιώκοντας να κλείσει άμεσα τον ποδοσφαιριστή.

Ο Αντόνιο Κορδόν και ο άμεσος συνεργάτης του Χοσέ Ιγνάθιο Ναβάρο, κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Βελέζ Σάρσφιλντ για την απόκτηση του Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κι άλλο την προσφορά τους επιδιώκοντας να κλείσουν άμεσα τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον επόμενο γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η πρόταση του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός δίνει στην ομάδα της Αργεντινής 4.400.000 δολάρια (4.000.000 ευρώ), με την τελευταία να διατηρεί ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

Αρχικά, η προσφορά της πειραϊκής ΠΑΕ ήταν στα 3.500.000 δολάρια (3.200.000 ευρώ), στη συνέχεια επανήλθε με νέα πρόταση ύψους 4.000.000 δολαρίων (3.665.000 ευρώ) και πλέον έφτασε τα 4.400.000 δολάρια (4.000.000 ευρώ) ευελπιστώντας να επιτευχθεί συμφωνία.

Η Βελέζ Σάρσφιλντ, αρχικά, έκανε λόγο για το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης του 24χρονου αριστερού μπακ που φέρεται να είναι στα 6.500.000 δολάρια (6.000.000 ευρώ), αλλά έδειξε διάθεση να βρεθεί μία λύση από τη στιγμή που θέλει να κρατήσει ποσοστό (20%) μεταπώλησης.

Γι΄ αυτό τον λόγο, ο Ολυμπιακός επιμένει για την μεταγραφή του Ορτέγκα και επιδιώκει να φτάσει άμεσα σε συμφωνία. Στην Αργεντινή εκτιμούν ότι οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια στα 5.000.000 δολάρια (4.500.000 ευρώ) και ότι πλέον η διαφορά είναι τέτοια που είναι κοντά στο να γίνει η μεταγραφή.

Η στάση του Ορτέγκα

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα από την πλευρά του, κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην πατρίδα του δεν προπονήθηκε χθες λόγω ενοχλήσεων. Οι εκπρόσωποί του είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Βελέζ ζητώντας από τους ανθρώπους της να δεχτούν την προσφορά του Ολυμπιακού και αναμένονται εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται, ότι η ομάδα της Αργεντινής απέκτησε αριστερό μπακ τον τελευταίο 48ωρο, τον Ελίας Γκόμες από την Ρίβερ Πλέιτ αντί 900.000 ευρώ θέλοντας να είναι καλυμμένη σε πιθανή πώληση του Ορτέγκα.

Από εκεί και πέρα, μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται στην Ελλάδα ο 22χρονος Κροάτης εξτρέμ, Ιβάν Μπρίνιτς για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση κι άλλου πλάγιου επιθετικού αλλά και σέντερ φορ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ