ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κινήσεις για τέσσερις θέσεις

Ο Μίτσελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Μίτσελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σε συνεννόηση με τους Μίτσελ, Καρεμπέ και Ανιγκό έχουν ξεχωρίσει παίκτες για την ενίσχυση των ερυθρόλευκων στη θέση του κεντρικού αμυντικού, του μπακ, του εξτρέμ και του κεντρικού επιθετικού.

Ο Ροντινέι προπονείται σε φουλ ρυθμούς στον Ρέντη και με βάση τον σχεδιασμό θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό στις 3 Ιανουαρίου 2023. Πέρα από τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ-χαφ, οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να ενισχυθούν και σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας της χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ολυμπιακού σε συνεννόηση με τον Μίτσελ, τον Καρεμπέ και τον Ανιγκό έχουν κάνει μία προεργασία και έχουν ξεχωρίσει ορισμένους παίκτες, με σκοπό την ενίσχυση της πειραϊκής ομάδας στο κέντρο και στα πλάγια της άμυνας αλλά στην επίθεση.

Ανάγκη από στόπερ - ηγέτη

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη από έναν στόπερ-ηγέτη, από τη στιγμή που βασικοί αυτή τη στιγμή είναι οι νεαροί Ρέτσος και Ντόη, με εν δυνάμει βασικό τον Παπασταθόπουλό. Ο Μπα είναι τραυματίας και δεν κάνει την καλύτερη σεζόν και ο Σισέ δεν φαίνεται να υπολογίζεται.

Πληροφορίες θέλουν την πειραϊκή ομάδα να εξετάζει παίκτες από το ισπανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ φέρεται να έχουν προταθεί κάποιοι που αγωνίζονται σε αυτά της Ιταλίας και της Αγγλίας.

Τρία ονόματα για την αριστερή πλευρά της άμυνας

Σχετικά με την αριστερή πλευρά της άμυνας, τις τελευταίες ημέρες ήρθαν στο προσκήνιο τρία ονόματα ποδοσφαιριστών, του Μαζουακού της Γουέστ Χαμ ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Μπεσίκτας, του Φαν Άανχολτ της Γαλατασαράι και του Άμπνερ της Ατλέτικο Παραναένσε. Στα υπόψη των ερυθρόλευκων βρίσκονται και άλλοι παίκτες και τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η πειραϊκή ομάδα αναζητά μία καλή λύση, την ώρα που έχουν προκύψει σενάρια από το εξωτερικό περί ενδιαφέροντος της Μπολόνια, της Τορίνο και της Αταλάντα για τον Ρέαμπτσουκ, τον οποίο το περασμένο καλοκαίρι ήθελε η Χετάφε.

Ο Μαρσέλο δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά μεσοεπιθετικά με ασίστ και γκολ με την ποιότητά του, αλλά ανασταλτικά χρειάζεται βοήθειες.

Σε αναζήτηση εξτρέμ και φορ

Όσο για τα εξτρέμ, όσο εκκρεμεί η υπόθεση του Μαντσίνι, ο Ολυμπιακός έχει επαφές στη διεθνή αγορά για παίκτες, οι οποίοι είναι γρήγοροι, έτοιμοι και με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Παρεμπιπτόντως, στην Ισπανία επιμένουν για τον Άλεξ Κογιάδο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Έλτσε.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έπαιξε μόλις δέκα λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μασούρας έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Μπόουλερ (τον οποίο θέλει πίσω η Μπλάκπουλ) και ο Ντε λα Φουέντε είναι εκτός πλάνων του Ισπανού προπονητή.

Ταυτόχρονα, ο Ντιμπί Κεϊτά θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στην Ισπανία, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις των τελευταίων μηνών που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί.

Σε ό,τι αφορά το κέντρο της επίθεσης, ο Αραμπί έχει αποδείξει την αξία του και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή από τον Μπακαμπού, αλλά σε ένα μήνα και κάτι θα κλείσει τα 36 και χρειάζεται διαχείριση.

Ο Μπακαμπού, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει την Νις, την Μονπελιέ και την Οσέρ, διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ, αλλά τελευταία δεν κινείται στα στάνταρ του, έχοντας ξοδέψει αρκετές ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θέλει μία ακόμη λύση στη θέση του σέντερ φορ, από τη στιγμή που ο Μίτσελ έχει μόνιμα εκτός αποστολής τον Ουί Τζο Χουάνγκ και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ