ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαζουακού στη λίστα σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Αρτούρ Μαζουακού της Γουέστ Χαμ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ραπίντ Βιέννης για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Άλιαντς", Βιέννη | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021
Ο Αρτούρ Μαζουακού της Γουέστ Χαμ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ραπίντ Βιέννης για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Άλιαντς", Βιέννη | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 © 2021/LISA LEUTNER/AP IMAGES

Ο Αρτούρ Μαζουακού βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για τις μεταγραφές Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Sabah.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σε ενίσχυση στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και ένας παίκτης προς αυτήν την κατεύθυνση δεν αποκλείεται να είναι ο Αρτούρ Μαζουακού, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Η Sabah υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες παρακολουθούν την περίπτωση του 29χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος πέρασε από το λιμάνι την περίοδο 2014-2016 και ακολούθησε η μεταγραφή του στη Γουέστ Χαμ, όπου ανήκει μέχρι σήμερα, αν και αγωνίζεται δανεικός στην Μπεσίκτας από το καλοκαίρι.

"Στη λίστα του Ολυμπιακού μετά τη Χαλ μπήκε ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω της απόδοσής του και του συμβολαίου του στην Μπεσίκτας", αναφέρεται σχετικά.

Από εκεί και πέρα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ενδιαφέρον υπάρχει ήδη από τη Χαλ και πως οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται σε 800.000 ευρώ, τις οποίες καλύπτει ο τουρκικός σύλλογος, βάσει συμφωνίας με τα "σφυριά".

Ωστόσο, αν αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια, θα ενεργοποιηθεί ρήτρα αγοράς 2.200.000 και ο διεθνής με το Κονγκό θα δεσμευτεί για τρία χρόνια με την Μπεσίκτας.

Μέχρι στιγμής, ο Μαζουακού έχει δώδεκα αγώνες και δύο ασίστ σε 1.001 λεπτά στο τουρκικό πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ