ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Τράμπζονσπορ προσέφερε χρήματα και Σιώπη για τον Μασούρα, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Μασούρας πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Τράμπζονσπορ έκανε πρόταση με χρήματα και τον Μανώλη Σιώπη για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Ολυμπιακό.

Τουρκικά δημοσιεύματα συνδέουν ξανά τον Ολυμπιακό με την Τράμπζονσπορ για τον Γιώργο Μασούρα. Αυτήν τη φορά η εφημερίδα Sabah κάνει λόγο για νέα πρόταση των Τούρκων, η οποία περιλαμβάνει τόσο χρήματα, όσο και έμψυχο αντάλλαγμα.

Το δημοσίευμα της Παρασκευής αναφέρει ότι η ομάδα της Τραπεζούντας προσφέρει στους "ερυθρολεύκους" 2.000.000 ευρώ για τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ και τον Μανώλη Σιώπη που έχει ζητήσει να αποχωρήσει και να επαναπατριστεί.

Το ρεπορτάζ της Sabah αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει κάτι καλύτερο για την παραχώρηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή, για τον οποίο η Τράμπζονσπορ έχει παλέψει δύο φορές στο παρελθόν. Πλέον, η ανάγκη για την απόκτησή του γίνεται ακόμα πιο επιτακτική, λόγω του τραυματισμού του Μίσλαβ Όρσιτς και της απώλειας του... Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, που διεκδίκησαν επίσης από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι στο... παιχνίδι έχουν επιστρατευτεί οι Τάσος Μπακασέτας και Δημήτρης Κουρμπέλης για να πείσουν τον Μασούρα να πει το "ναι" και κατόπιν να απομείνει αυτό της ελληνικής ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ