ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακυρώθηκε το φιλικό του Παναθηναϊκού ΑKTOR με το Περιστέρι Betsson

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ / EUROKINISSI

Το προγραμματισμένο για το Σάββατο (5/9) φιλικό του Παναθηναϊκού AKTOR με το Περιστέρι Betsson ακυρώθηκε λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμού που είχαν οι πράσινοι.

Το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με το Περιστέρι Betsson που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (5/9), ακυρώθηκε λόγω των τραυματισμών που έχουν οι πράσινοι.

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στο οποίο οι πράσινοι ηττήθηκαν με 97-86 από το Μαρούσι, είχαν 9 απουσίες και παρατάχθηκαν στο χωρίς τους: Σλουκα, Λεσόρ, Ναν, Χειζ, Φρανσίσκο, Μπάντιο, Μπόνγκα, Μήτογλου και Χουάντσο.

Μάλιστα μέσα στο παιχνίδι έχασαν και τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Υγεία”, όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός AKTOR ζήτησε από το Περιστέρι να μην διεξαχθεί το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, καθώς δεν θα είχε ούτε αύριο (5/9) τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στο Μαρούσι. Μάλιστα απολογήθηκε για την ακύρωση της τελευταίας στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ