ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Σταντάρ Λιέγης ζήτησε δανεικό και τον Αγκιμπού Καμαρά, θέλει Χασάν η Κόνιασπορ

Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα
Ο Αγκιμπού Καμαρά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα INTIME SPORTS

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ βρίσκεται στο Βέλγιο για λογαριασμό της Σταντάρ Λιέγης, η οποία ζήτησε και τον δανεισμό του Αγκιμπού Καμαρά. Η Κόνιασπορ θέλει τον Χασάν.

Η Σταντάρ Λιέγης θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο προκειμένου να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.

Μάλιστα, η βελγική ομάδα δεν μένει μόνο στον Δανό μέσο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σταντάρ Λιέγης έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό τον δανεισμό και του Αγκιμπού Καμαρά. Ο 21χρονος επιθετικός μέσος από τη Γουινέα έχει αγωνιστεί φέτος σε πέντε παιχνίδια, κάτι που μεταφράζεται σε 247'.

Επιπλέον, η Κόνιασπορ θέλει να πάρει ξανά τον Χασάν και ζήτησε εκ νέου τον δανεισμό του από τους ερυθρόλευκους. Θυμίζουμε πως ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε δοθεί πέρσι στην τουρκική ομάδα, με την οποία είχε 11 γκολ σε 33 συμμετοχές.

Εκτός βέβαια από τους Τούρκους, ο Χασάν έχει πρόταση και από την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας. Επομένως, μένει να φανεί ποια θα είναι εν τέλει η κατάληξη.

Πάντως, λίγες μέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες γίνονται κινήσεις, με τους ερυθρόλευκους να "ελευθερώνουν" το γεμάτο ρόστερ τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ