ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Ρόμα ανακοίνωσε τον Μαντί Καμαρά

Ο Καμαρά με τη φανέλα της Ρόμα | 31 Αυγούστου 2022
Ο Καμαρά με τη φανέλα της Ρόμα | 31 Αυγούστου 2022 PRINT SCREEN

Η Ρόμα ανακοίνωσε το δανεισμό του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό με τον διεθνή μέσο να παίρνει το νούμερο "20" ενώ οι Ιταλοί διατηρούν οψιόν αγοράς του.

Η Ρόμα ανακοίνωσε το δανεισμό του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό με τον διεθνή μέσο να παίρνει το νούμερο "20" ενώ οι Ιταλοί όπως αναμενόταν έκαναν γνωστό πως διατηρούν οψιόν αγοράς του ώστε να γίνει μόνιμος κάτοικος Ρώμης το καλοκαίρι του 2023.

Ο σύλλογος της Ιταλίας όπως το συνηθίζει στην ανακοίνωση της μεταγραφής την οποία συνοδεύει από εικόνες από την παρουσίαση του και στοιχεία του Καμαρά τη συνδύασε και πάλι την αναζήτηση παιδιών σε όλο τον κόσμο που έχουν εξαφανιστεί.

Και εν συνεχεία ανέβασε ένα τουίτ στο οποίο παρουσιάζει τον Καμαρά με τη φανέλα της Ρόμα και τον καλοσωρίζει στο σύλλογο.

Ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ο μέσος από τη Γουϊνέα είπε: "Είμαι ειλικρινά χαρούμενος που είμαι εδώ. Το να είμαι μέλος της Ρόμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Κύπελλο αλλά και την Ευρώπη αλλά είμαι εδώ για να προσπαθήσω να βοήθησω την ομάδα με τον τρόπο μου".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Ολίμπικο στο ματς της Ρόμα με τη Μόντσα λέγοντας: "Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία να βρίσκομαι στο Ολίμπικο και είδα όλους τους οπαδούς. Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω μπροστά τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ