ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Φορτούνα Σιτάρντ ανακοίνωσε τον "σερβιτόρο" Βασίλη Σουρλή

Ο Βασίλης Σουρλής κατά την ανακοίνωσή του από τη Φορτούνα Σιτάρντ
Ο Βασίλης Σουρλής κατά την ανακοίνωσή του από τη Φορτούνα Σιτάρντ PRINT SCREEN

Η Φορτούνα Σιτάρντ ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου μέσου, Βασίλη Σουρλή, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24. Μάλιστα ο ολλανδικός σύλλογος τον ανακοινώσε ως "σερβιτόρο".

Παίκτης της Φορτούνα Σιτάρντ είναι και με τη βούλα ο Βασίλης Σούρλης. Ο 19χρονος κεντρικός μέσος παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στους Ολλανδούς με δανεισμό για έναν χρόνο. Εκεί ο νεαρός μέσος θα βρει τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Φορτούνα Σιτάρντ για δύο χρόνια. Το SPORT24 σάς είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον της ολλανδικής ομάδας για τον ταλαντούχο μέσο των Πειραιωτών

Μάλιστα η Φορτούνα τον ανακοίνωσε με έναν έξυπνο τρόπο, καθώς τον έβαλε να υποδοθεί τον σερβιτόρο, εννοώντας ότι θα σερβίρει ασίστ στους αμυντικούς της Φορτούνα. Μαζί με τον Σουρλή ανακοίνωθηκε και η απόκτηση του Ιβόρ Παντούρ, ο οποίος στο ίδιο βίντεο πιάνει μαχαιροπίρουνα τα οποία έριξε καταλάθος ο... σερβιτόρος Σουρλής, δείχνοντας τα καλά του αντανακλαστικά.

Ο Σουρλής την περσινή κατέγραψε συνολικά 32 συμμετοχές. Οι 22 ήταν με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού στη Super League 2, ενώ δέκα ήταν με την πρώτη ομάδα των ερυθρολεύκων. Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει "γράψει" συνολικά 15 συμμετοχές στην καριέρα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ