ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Φορτούνα Σιτάρντ θέλει τον Σουρλή

Ο Βασίλης Σουρλής πανηγυρίζει σχηματίζοντας το "Α"
Ο Βασίλης Σουρλής πανηγυρίζει σχηματίζοντας το "Α" EUROKINISSI SPORTS

Η Φορτούνα Σιτάρντ έχει βάλει στο στόχαστρο της για τη μεταγραφική της ενίσχυση τον 20χρονο μέσο του Ολυμπιακού Βασίλη Σουρλή ο οποίος βρίσκεται στα υπόψιν και άλλων ομάδων από το εξωτερικό.

Η Φορτούνα Σιτάρντ είναι μια από τις ομάδες του εξωτερικού που τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί με συνέπεια το ελληνικό ποδόσφαιρο και αρκετά συχνά κάνει τα "ψώνια" της από τη χώρα μας.

Στο σύλλογο της Ολλανδίας έχουν αγωνιστεί μεταξύ άλλων οι Ρότα, Εμμανουηλίδης ενώ πέρυσι φόρεσαν τη φανέλα της οι Σιόβας, Σάμαρης με τον πρώτο να ανανεώνει το συμβόλαιο του με τη Φορτούνα στη διάρκεια της Παρασκευής (24/6) για δύο χρόνια ακόμα.

Δεν αποκλείεται όμως και φέτος ο Σιόβας να μην είναι ο μόνος Έλληνας που θα αγωνιστεί στο σύλλογο της Ολλανδίας. Και αυτό γιατί οι Ολλανδοί έχουν δεδομένα στη λίστα τους τον 20χρονο (σ.σ. 16 Νοεμβρίου 2002) μέσο του Ολυμπιακού Βασίλη Σουρλή που όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται από τους "ερυθρόλευκους" οι οποίοι θα προτιμούσαν ο διεθνής μέσος με την Ελπίδων που πέρυσι έπαιξε 22 φορές με τη Β' ομάδα και 10 με την πρώτη να πάει να πάρει μια γεμάτη σεζόν ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Η Φορτούνα δεδομένα έχει τσεκάρει τον Σουρλή, τον έχει στα μπλοκάκια της εδώ και καιρό, τον παρακολουθεί και αν βρει πρόσφορο έδαφος στον Ολυμπιακό θα επιδώξει να τον κάνει δικό της.

Ο Σουρλής που από τη σεζόν 2019-20 είναι επαγγελματίας με τους "ερυθρόλευκους" βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων από το εξωτερικό ενώ και ομάδες από την Ελλάδα και δη από τη Super League παρακολουθούν το τι μέλει γενέσθαι με τον διεθνή με την Ελπίδων ποδοσφαιριστή για να δουν αν θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν ως δανεικό.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι θα γίνει στην περίπτωση του Βασίλη Σουρλή και αν η συνέχεια της καριέρας του θα είναι στο εξωτερικό ή στην Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ