ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει και κλείνει τον Λάιντνερ, στα 2 εκατ. ευρώ το deal με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ

firo: 07.10.2021 Fuvuball: Soccer: DFB U 21 Mv§nner U 21, UNDER 21, EM QUALIFICATION Germany - Israel jubilation over his goal to make it 1-0 for Israel: Doron Leidner (Credit Image: © JvºRgen Fromme/dpa via ZUMA Press)
firo: 07.10.2021 Fuvuball: Soccer: DFB U 21 Mv§nner U 21, UNDER 21, EM QUALIFICATION Germany - Israel jubilation over his goal to make it 1-0 for Israel: Doron Leidner (Credit Image: © JvºRgen Fromme/dpa via ZUMA Press) DPA/ZUMA/VISUALHELLAS.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του Ντόρον Λάιντνερ από την Χαποέλ Τελ Αβίβ. Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Τελικά στην περίπτωση του Ντόρον Λάιντνερ ο καπνός των Ισραηλινών είχε και φωτιά από κάτω, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 ο Ολυμπιακός φουλάρει την απόκτησή του. Ο 20χρονος αριστερός μπακ είναι ο εκλεκτός των ερυθρόλευκων για τη συγκεκριμένη θέση και ολοκληρώνουν τη μεταγραφή του.

Η Χαποέλ Τελ Αβίβ ζητά 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να πει το "ναι" στην παραχώρηση του παίκτη την ώρα που ο Ολυμπιακός μπήκε στις διαπραγματεύσεις με πρόταση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Οι δύο πλευρές θα τα βρουν κάπου στην μέση, ενώ όπως αναφέρουν και οι Ισραηλινοί φέρεται να υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τους ερυθρόλευκους.

Ο Λάιντνερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Χαποέλ Τελ Αβίβ και από το καλοκαίρι του 2020 αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Σε αυτή τη διετία μετρά 57 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο 20χρονος μπακ κατάγεται από το Ισραήλ, αλλά έχει ρίζες και από τη Ρουμανία. Ωστόσο, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Ισραήλ, ενώ έκανε το ντεμπούτο του και στους άνδρες στους πρόσφατους αγώνες του Nations League.

Μάλιστα, στις δύο από τις τρεις συμμετοχές του έπαιξε κόντρα στην Ισλανδία όπου αντιμετώπισε τον Μάγκνουσον που πια αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωσή του την τελευταία διετία. Είναι δηλαδή ένας παίκτης που τον γνωρίζουν καλά οι ερυθρόλευκοι και ξέρουν την εξέλιξή του, αλλά και τα ποιοτικά του στοιχεία. Οι Ρέιντζερς, Μπόλόνια, Σασουόλο και Αούστρια Βιέννης ενδιαφέρθηκαν για να τον αγοράσουν και έφτασαν μέχρι τα 1,8 εκατ. ευρώ. Γι' αυτό και το deal κλείνει λίγο παραπάνω.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ