ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ετοιμάζει βαλίτσες ο Ράντονιτς για να έρθει το Σάββατο στην Ελλάδα

Ο Νεμάνια Ράντονιτς
Ο Νεμάνια Ράντονιτς 2019 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Νεμάνια Ράντονιτς και συζητά με την Τορίνο για την απόκτηση του με ένα ποσό γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Έτοιμος να φέρει τον Νεμάνια Ράντονιτς (1,85μ) στον Πειραιά είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Τορίνο για την απόκτησή του με ένα ποσό γύρω στα 2.500.000 ευρώ.

Η μικρή διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να γεφυρωθεί μέσα στην ημέρα και οι πληροφορίες από την Ιταλία και τη Σερβία αναφέρουν ότι ο έμπειρος επιθετικός ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει το Σαββατο (27/1) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η Τορίνο είχε αρχικά υψηλές απαιτήσεις επικαλούμενη προτάσεις για τον Σέρβο εξτρέμ. Πράγματι, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον της Μαγιόρκα, της Μόντσα και της Σαλερνιτάνα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιες ήταν οι προσφορές τους, ενώ η Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς φέρεται να πρόσφερε 3.500.000 δολάρια στην ιταλική ομάδα (3.200.000 ευρώ), αλλά ο παίκτης είπε ότι θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο Ράντονιτς είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και παλαιότερα, όταν αγωνιζόταν στη Μαρσέιγ. Ο Σέρβος εξτρέμ έχει δέκα συμμετοχές και τρία γκολ στην περίοδο με την Τορίνο, στην οποία έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στα πλάγια όσο και ως περιφερειακός επιθετικός πίσω από τον σέντερ φορ. Ο έμπειρος επιθετικός στις δύο σεζόν που έχει αγωνιστεί στην ιταλική ομάδα -την πρώτη ως δανεικός από την Μαρσέιγ- μετράει συνολικά 41 αγώνες, επτά τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Ο Ράντονιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παρτίζαν και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή στη Ρόμα παίζοντας στην ομάδα Κ19. Ακολούθησαν η Έμπολι, ο δανεισμός του στην Τσουκαρίτσκι, η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα αντί 3.000.000, ενώ στη συνέχεια (το καλοκαίρι του 2018) τον απέκτησε η Μαρσέιγ έναντι 12.000.000 ευρώ. Έπαιξε επίσης ως δανεικός στην Χέρτα, στην Μπενφίκα και στην Τορίνο η οποία το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τη γαλλική ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ