ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ράντονιτς

Ο Νεμάνια Ράντονιτς με τη φανέλα της Σερβίας
Ο Νεμάνια Ράντονιτς με τη φανέλα της Σερβίας © 2022 THEMBA HADEBE / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Νεμάνια Ράντονιτς και στη διάρκεια της Παρασκευής (26/1) περιμένει και τη θετική απάντηση της Τορίνο ώστε ο Σέρβος να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Οι ερυθρόλευκοι μετά την έλευση των Άμπι και Κάρμο κοιτούν και την ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Νεμάνια Ράντονιτς (1.85μ) και μέσα στην Παρασκευή (26/1) περιμένει και το οριστικό "ναι" της Τορίνο για την αγορά των δικαιωμάτων του 28χρονου Σέρβου εξτρέμ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η η Τορίνο αξιώνει γύρω στα 2.500.000 ευρώ για την παραχώρηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή (τον απέκτησε 1.700.000 από τη Μαρσέιγ το περασμένο καλοκαίρι), επικαλούμενη και το έντονο ενδιαφέρον της Μαγιόρκα, της Μόντσα και της Σαλερνιτάνα αλλά στον Ολυμπιακό έχουν βρει διάυλο επικοινωνίας και έχουν έρθει κοντά σε συμφωνία.

Ο Ράντονιτς είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και παλαιότερα, όταν αγωνιζόταν στη Μαρσέιγ και στην πειραϊκή ομάδα ευελπιστούν αυτή τη φορά να τον κάνουν δικό τους.

Ο Σέρβος εξτρέμ έχει 10 συμμετοχές και τρία γκολ φέτος με την Τορίνο και έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στα πλάγια, όσο κι ως περιφερειακός επιθετικός πίσω από τον σέντερ φορ.

Ο έμπειρος επιθετικός στις δύο σεζόν που έχει αγωνιστεί στην ιταλική ομάδα (την πρώτη ως δανεικός από την Μαρσέιγ) μετράει συνολικά 41 αγώνες, επτά τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Ο Νεμάνια Ράντονιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παρτίζαν και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή στη Ρόμα παίζοντας στην ομάδα Κ19.

Ακολούθησαν η Έμπολι, ο δανεισμός του στην Τσουκαρίτσκι, η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα αντί 3.000.000, ενώ στη συνέχεια (το καλοκαίρι του 2018) τον απέκτησε η Μαρσέιγ έναντι 12.000.000 ευρώ.

Έπαιξε επίσης ως δανεικός στη Χέρτα, στην Μπενφίκα και στην Τορίνο η οποία το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τη γαλλική ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ