ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επαφές των ερυθρόλευκων για τον Δανό κεντρικό μέσο, Όλιβερ Άμπιλντγκααρντ

Ο Όλιβερ Άμπιλντγκαρντ κατά την παρουσίαση του από τη Ρούμπιν Καζάν
Ο Όλιβερ Άμπιλντγκαρντ κατά την παρουσίαση του από τη Ρούμπιν Καζάν PRINT SCREEN

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον 26χρονο Δανό κεντρικό μέσο, Όλιβερ Άμπιλγκααρντ, προκειμένου να καλύψει τα κενά που αφήνουν ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος θα συνεχίσει στη Ρόμα και ο Κανέ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί στην Πάφο με δανεισμό.

Ο Ολυμπιακός -όπως έχουμε αναφέρει- βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση κεντρικού χαφ, αφενός μεν λόγω της παραχώρησης του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα αφετέρου δε για να προσθέσουν έναν παίκτη που θα προσφέρει βοήθειες στον Εμβιλά, καθώς ο Κανέ δόθηκε δανεικός στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές για τον Όλιβερ Άμπιλντγκααρντ ο οποίος ανήκει στη Ρούμπιν Καζάν. Ο πανύψηλος (1.92μ) Δανός ποδοσφαιριστής είναι 26 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 6 και 8. Είναι το στυλ του παίκτη που θέλει ο Κορμπεράν στον Ολυμπιακό και στην πειραϊκή ΠΑΕ κοιτούν την περίπτωσή του.

Ο Άμπιλντγκααρντ είναι αριστεροπόδαρος, αρκετά δυνατός, με τρεξίματα, σουτάρει από μακριά και είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι αλλά και με τη μπάλα στο έδαφος.

Ο Άμπιλντγκααρντ έχει συμβόλαιο με τη Ρούμπιν Καζάν -ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Ίνμπομ Χουάνγκ- μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 7.000.000 ευρώ.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία (ήταν στα υπόψιν της Νότιγχαμ Φόρεστ κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι) και τη Ρωσία έχουν δείξει ο Ολυμπιακός, η Κρεμονέζε, η Άντερλεχτ και η Βέρντερ Βρέμης.

Ο Δανός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Άαλμποργκ, έπαιξε στην πρώτη ομάδα (91 αγώνες, 4 γκολ, 3 ασίστ) και πήρε μεταγραφή στη Ρούμπιν Καζάν το 2020 (62 παιχνίδια, 1 τέρμα, 5 ασίστ). Έχει μία συμμετοχής στην Εθνική Δανίας, στο παιχνίδι εναντίον της Σουηδίας τον Νοέμβριο του 2020.

Παρεμπιπτόντως, στην Ισπανία επιμένουν για τα περί επαφών του Ολυμπιακού με την Βιγιαρεάλ για τον Μανού Μορλάνες, ο οποίος είναι περισσότερο επιθετικός χαφ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ