ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επαφές με τον Βραζιλιάνο Ρατάο, σύμφωνα με τους Γάλλους

Rafael Ratao, of Brazil's Ponte Preta, front, fights for a ball with Marlon Piedrahita of Colombia's Deportivo Pasto during a Copa Sudamericana soccer match in Campinas, Brazil, Wednesday, Sept. 25, 2013. (AP Photo/Andre Penner)
Rafael Ratao, of Brazil's Ponte Preta, front, fights for a ball with Marlon Piedrahita of Colombia's Deportivo Pasto during a Copa Sudamericana soccer match in Campinas, Brazil, Wednesday, Sept. 25, 2013. (AP Photo/Andre Penner) AP

Σύμφωνα με το "ladepeche.fr", ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον 27χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Ράφαελ Ρατάο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Τουλούζ έως το 2024.

Το όνομα του Ραφαέλ Ρατάο δεν είναι καινούργιο στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Την περασμένη εβδομάδα οι Γάλλοι έγραφαν για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον 27χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ της Τουλούζ. Το "ladepeche.fr" πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή της γαλλικής ομάδας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024.

Ο προπονητής της Τουλούζ, Νταμιέν Κομολί, ανακοίνωσε πως ο παίκτης έχει το ελεύθερο να μιλάει με άλλους συλλόγους. Έτερες γαλλικές ιστοσελίδες εξακολουθούν επίσης να μιλούν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με το "leviolets" να αναφέρει πως φαβορί στην υπόθεση είναι η Αλ Γουάχντα.

Η Τουλούζ αγόρασε τον Ράφαελ Ρατάο το καλοκαίρι του 2021 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Προηγουμένως ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αγωνιστεί στην ουκρανική Ζόρια (2018-19), στην κορεατική Τσούνγκτζου (2016), στην ιαπωνική Νιγκάτα (2015) και σε πολλές ομάδες της πατρίδας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ