ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έντονο ενδιαφέρον από ΗΠΑ και Άπω Ανατολή για τον Ουί-Τζο

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό
Ο Ουί Τζο Χουάνγκ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό EUROKINISSI

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τουίταρε σχετικά με την ομάδα που έκανε πρόταση για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ και αυτές που ενδιαφέρονται από ΗΠΑ, Ιαπωνία και Νότια Κορέα.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες από τις ΗΠΑ και την Άπω Ανατολή να έχουν στο στόχαστρό τους τον Ουί-Τζο Χουάνγκ του Ολυμπιακού.

Σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και ο γνωστός Ιταλός μεταγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος επιβεβαίωσε παλαιότερα ρεπορτάζ του SPORT24 σχετικά με τους συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

"Η Μινεσότα του MLS έκανε επίσημη πρόταση για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με το δανεισμό του στον Ολυμπιακό να τερματίζεται. Η Λος Άντζελες, η Πόρτλαντ, το Σικάγο και το Βανκούβερ επίσης έχουν έντονο ενδιαφέρον, όπως και η Σεούλ με τη Βίσελ Κόμπε", έγραψε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν είτε στους Πειραιώτες είτε στη Νότιγχαμ είτε σε πρωτάθλημα που ακολουθεί διαφορετικό καλεντάρι, όπως πχ το MLS, το πρωτάθλημα Ιαπωνίας, το πρωτάθλημα Νότιας Κορέας ή σκανδιναβικά πρωταθλήματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ