ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έκλεισε τον 23χρονο στόπερ Τζάκσον Πορόσο, την Τετάρτη στην Αθήνα

Ecuador's Jackson Porozo is pictured during the international friendly soccer match between Japan and Ecuador as part of the Kirin Challenge Cup in Duesseldorf, Germany, Tuesday, Sept. 27, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ecuador's Jackson Porozo is pictured during the international friendly soccer match between Japan and Ecuador as part of the Kirin Challenge Cup in Duesseldorf, Germany, Tuesday, Sept. 27, 2022. (AP Photo/Martin Meissner) @ 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον 23χρονο διεθνή στόπερ Τζάκσον Πορόσο, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη (02/08) στις 11:20 στο Ελ. Βενιζέλος για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε μια ακόμα μεταγραφή, καθώς έκλεισε τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό από το Εκουαδόρ, Τζάκσον Ποσόρο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τρουά.

Ο διεθνής στόπερ αναμένεται αύριο (02/08) στις 11:20 στο Ελ. Βενιζέλος για να περάσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και να βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιό του. Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστή η φόρμουλα που τον έκαναν δικό τους οι ερυθρόλευκοι, αλλά το πιθανότερο είναι ότι αποκτάται με μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά 22 φορές στη Ligue 1 με απολογισμό δύο γκολ, ωστόσο η Τρουά δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι Γάλλοι το περασμένο καλοκαίρι τον απέκτησαν από την Μποαβίστα έναντι 3.5 εκατομμυρίων ευρώ από την Μποαβίστα. Το συμβόλαιο που έχει με την Τρουά έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2027.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σάντος και Μάντα στη Λατινική Αμερική.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ