ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Απέρριψε πρόταση της Χέρτα για τον Σισέ

Ο Σισέ στην αναμέτρηση ανάμεσα στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός
Ο Σισέ στην αναμέτρηση ανάμεσα στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός INTIME

Η Χέρτα προσπάθησε στο φινάλε των μεταγραφών να πάρει τον Παπέ Σισέ ως δανεικό, σύμφωνα με την Bild, με τον Ολυμπιακό να απορρίπτει ωστόσο την πρόταση της γερμανικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί την δωδεκάτη ώρα των μεταγραφών να εντάξει παίκτες στο ρόστερ του για να τον βοηθήσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Stoiximan Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, την ίδια ώρα ωστόσο αρκετές είναι οι ομάδες που χτυπούν την πόρτα των πρωταθλητών Ελλάδας για δικούς του ποδοσφαιριστές.

Κάτι που είναι λίγο πολύ φυσιολογικό από τη στιγμή που στο ρόστερ του υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες, με τον Ολυμπιακό να διαπραγματεύεται ταυτόχρονα με αρκετές συλλόγους του εξωτερικού.

Ένας από εκείνους που μπήκε στο στόχαστρο ξένης ομάδας στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περίοδου είναι ο Παπέ Σισέ, με ρεπορτάζ της Bild να αποκαλύπτει πως η Χέρτα έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει.

Πρόταση που όμως έπεσε στο κενό, με τους Γερμανούς να επιθυμούν το δανεισμό του -πρωταθλητή Αφρικής με την Σενεγάλη- Σισέ έχοντας οψιόν αγοράς, αλλά τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας να απαντάει αρνητικά στο αίτημά τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ