ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Άνθρωπος της Μπολόνια στην Ελλάδα για τον Ρέαμπτσουκ, εντείνουν την πίεση οι Ιταλοί

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ EUROKINISSI SPORTS

Η Μπολόνια εντείνει την πίεσή της για να κάνει δικό της τον Όλεγκ Ρέαμπτσουκ από τον Ολυμπιακό και έτσι άνθρωπος της ιταλικής ομάδας έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή (8/1) για διαπραγματεύσεις.

Η Μπολόνια συνεχίζει να δείχνει το έντονο ενδιαφέρον της για τον Όλεγκ Ρεαμπτσουκ. Μάλιστα, η ιταλική ομάδα στέλνει την Παρασκευή (8/1) και εκπρόσωπό της στην Ελλάδα για τον Μολδαβό μπακ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Ολυμπιακός έχει πει πρώτο όχι στην Μπολόνια για τον δανεισμό του Ρέαμπτσουκ, ωστόσο η ομάδα της Serie A επανήλθε για νέο γύρο διαπραγματεύσεων.

Όσον αφορά το καθεστώς της παραχώρησής του, ορισμένα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι αντί τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ και κάποια επιμένουν ότι η Μπολόνια δίνει άμεσα το παραπάνω ποσό, προσφέροντας παράλληλα στον διεθνή Μολδαβό μπακ τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η άφιξη πάντως ανθρώπου της Μπολόνια στην Αθήνα, αναμένεται να φέρει και τις τελικές επαφές, από τις οποίες θα αποφασιστεί και ποιο θα είναι το μέλλον του Μολδαβού μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2025.

Πάντως ο Ολυμπιακός ψάχνει για αριστερό μπακ, με το όνομα του Σουάζο να κερδίζει έδαφος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ