ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Αλλαγή δεδομένων με Αλ Μουσράτι σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Αλ Μουσράτι
Ο Αλ Μουσράτι CREDITS: PAULO NASCIMENTO/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ανατροπή δεδομών στην υπόθεση του Αλ Μουσράτι και του Ολυμπιακού με νέα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία να αναφέρουν πως ο παίκτης δεν παραχωρείται από την Μπράγκα.

Την Πέμπτη το πρωί υπήρξε δημοσίευμα της Record στην Πορτογαλία που ανέφερε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στο δανεισμό του Αλ Μουσράτι από την Μπράγκα. Λίγες ώρες αργότερα όμως είχαμε ανατροπή δεδομένων στην συγκεκριμένη υπόθεση καθώς τόσο η "Ojogo" όσο και η "A Bola" σε σχετικά δημοσιεύματα με την υπόθεση αναφέρουν πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα παραμείνει δεδομένα στο σύλλογο.

Ο 27χρονος μέσος ο οποίος αναρρώνει από μυϊκό τραυματισμό και αναμένεται σύντομα να επανέλθει στις υποχρεώσεις των Πορτογάλων σύμφωνα με το ρεπορτάζ των δύο εφημερίδων και πηγές που προέρχονται από την Μπράγκα δεν θα αποχωρήσει παρά τις έντονες πιέσεις και το πρέσινγκ του Κάρλος Καρβαλιάλ για να τον πάρει στον Ολυμπιακό.

Και τονίζουν πως ο λόγος που δεν αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα έχει να κάνει με κάποιους τραυματισμούς που είχε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ