ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέσα ο Φορτούνης, έξω αρκετοί βασικοί κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την τελευταία αποστολή της φετινής σεζόν για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ (17/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Μέσα ο Φορτούνης, αρκετοί βασικοί είναι εκτός.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten (17/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι με προπόνηση στον Ρέντη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στην Ένωση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται μέσα για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ενώ γενικότερα υπάρχουν πολλές αλλαγές. Συγκεκριμένα εκτός βρίσκονται βασικοί, όπως οι Βατσλίκ, Λαλά, Μαντί, Εμβιλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ροντρίγκες και Ρέαμπτσουκ.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής, όπως συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί λιγότερο τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή: Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Φορτούνης, Κανέ, Καραργύρης, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ