ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέσα οι Ελ Αραμπί και Άμπι, εκτός οι Καμπράλ, Ιμπόρα, Καρβάλιο και Ντόη

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με το Βόλο τον Άμπι αλλά δεν υπολογίζει στους Καμπράλ, Ιμπόρα, Καρβάλιο και Ντόη που έμειναν εκτός.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κυριακή (3/3, 19:30, CosmoteSport 4HD, Live Match Center από το SPORT24) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League και θέλει να πετύχει το "6 στα 6" με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του.

Ο Βάσκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φορτούνη, Κίνι και τον τραυματία Ζέλσον Μαρτίνς. Επίσης, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Καμπράλ, Ιμπόρα, Καρβάλιο και Ντόη.

Αντίθετα, ο έμπειρος προπονητής στους 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε, συμπεριέλαβε τον Άμπι και τον Ελ Αραμπί (ήταν εκτός στα δύο προηγούμενα παιχνίδια) και -ως τρίτο τερματοφύλακα- τον Στουρνάρα.

Παράλληλα, ο Μεντιλίμπαρ πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών τους Πασχαλάκη, Ρέτσο, Κάρμο, Έσε και Ναβάρο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Τζολάκη, Στουρνάρα, Ορτέγκα, Βέζο, Κάρμο, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Μπιανκόν, Ρέτσο, Όρτα, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρα, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ