ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Βατσλίκ η αποστολή για το ματς με τη Νέφτσι

Ο Τόμας Βάτσλικ του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο πριν από τη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021
Ο Τόμας Βάτσλικ του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο πριν από τη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στη Νέφτσι Μπακού για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Στη λίστα του Πορτογάλου προπονητή ο Τόμας Βατσλίκ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Νέφτσι Μπακού (21/7, 22:00, Novasports 1HD, Mega) για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Με προπόνηση την Τρίτη (20/7) οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται 24 ποδοσφαιριστές, ενώ στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ο Τόμας Βατσλίκ. Επίσης στην αποστολή είναι ο νεαρός Αγκιμπού Καμαρά, στον οποίο δείχνει να πιστεύει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Μέσα είναι επίσης και ο Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Μαρτίνς να δηλώνει πως ο Γάλλος είναι έτοιμος. Εκτός οι τιμωρημένοι και τραυματίες Τικίνιο και Μπα, ενώ προστέθηκαν και οι Καραργύρης και Σουρλής απ' τη λίστα Β.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού

Τζολάκης, Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Τσούμιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ