ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με τον Βασίλη Πρεκατέ από την Κ19 η αποστολή για τον Μπέρμιγχαμ

UEFA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /    -  /        (  / EUROKINISSI)
UEFA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / - / ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας για να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή μάλιστα, συμπεριλήφθηκε και ο Βασίλης Πρεκατές από την Κ19.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε την Τετάρτη (01/05) με προορισμό την Αγγλία, για τον ιστορικό πρώτο ημιτελικό του Conference με την Άστον Βίλα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Ως γνωστόν, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Μασούρα και του Ανδρέα Ντόη, που είναι τιμωρημένοι. Μάλιστα, ο Βάσκος τεχνικός, για να έχει και μία έξτρα επιλογή στους στόπερ, μετά στους Ρέτσο και Κάρμο, που αναμένονται βασικοί, συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Κ19 του Ολυμπιακού, Βασίλη Πρεκατέ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μεντιλίμπαρ είχε κάνει κάτι ανάλογο και στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, όταν είχε συμπεριλάβει στην αποστολή τον επίσης πρωταθλητή Ευρώπης με την Κ19, Ισίδωρο Κουτσίδη.

https://www.sport24.gr/football/olympiakos-to-taxidi-toy-akoyrastoy-koytsidi-poy-ezise-dyo-istorikes-prokriseis-se-liges-ores.10301760.html
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ