ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Σεμέδο, χωρίς Γκασπάρ κόντρα στην Τότεναμ

Ολυμπιακός: Με Σεμέδο, χωρίς Γκασπάρ κόντρα στην Τότεναμ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε 21 παίκτες στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (18/9, 19.55) με την Τότεναμ. Εκτός έμεινε ο Ανγκολέζος μπακ, Μπρούνο Γκασπάρ, μέσα ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τετάρτης (18/9, 19.55) με την Τότεναμ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/9). Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 21 ποδοσφαιριστές.

Όπως αναμενόταν, ο Ρούμπεν Σεμέδο συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Πορτογάλου και μάλιστα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός, ως παρτενέρ του Γιασίν Μεριά. Εκτός, αντίθετα, έμεινε ο Ανγκολέζος μπακ, Μπρούνο Γκασπάρ, ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.

Να δούμε αν στην τελική 18άδα συμπεριληφθούν οι Λοβέρα και Μπενζιά, οι οποίοι είναι ανάμεσα στους 21 που συγκροτούν την προεπιλογή. Ο Αργεντινός ακόμη δεν έχει κάνει επίσημη συμμετοχή με τους "ερυθρόλευκους", ενώ ο Αλγερινός είχε παίξει στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Βόλο.

Η αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Επιθετικοί για τη νίκη"
Σισέ: "Να δείξουμε ότι είμαστε Ολυμπιακός"
Λορίς: "O Βαλμπουενά φέρνει εμπειρία στον Ολυμπιακό"
Ποτσετίνο: "Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα υποφέρουμε"
Ολυμπιακός: Άγγλοι, Ιταλοί, Γάλλοι και Ούγγροι με Τότεναμ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ