ΤΟΤΕΝΑΜ

Λορίς: "O Βαλμπουενά φέρνει εμπειρία στον Ολυμπιακό"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γάλλος γκολκίπερ της Τότεναμ, Ουγκό Λορίς, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εμπειρία που προσδίδει στον Ολυμπιακό ο συμπατριώτης του μέσος, Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εύκολο για τους σπερς να ξεκινούν το Champions League από το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τότεναμ στο Γ. Καραϊσκάκης (18/9, 19:55) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και ο Ουγκό Λορίς στάθηκε στην ταπεινότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το ματς οι σπερς.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας στάθηκε στις ιδιαιτερότητες της εκτός έδρας αναμέτρησης σε μια καυτή έδρα όμως το Γ. Καραϊσκάκης, ενώ επιφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά στον συμπατριώτη του μέσο των ερυθρόλευκων, Ματιέ Βαλμπουενά.

- Τι γνωρίζετε για την έδρα του Ολυμπιακού; Ομάδες φιναλίστ του Champions League έχουν ηττηθεί εδώ, όπως Λεβερκούζεν και Ατλέτικο;
"Όλοι ξέρουμε για την ιστορία του Ολυμπιακού. Έχουμε μεγάλο σεβασμό, είναι σκληρή δουλειά, θα γίνει μεγάλη μάχη. Δεν είναι εύκολο να ξεκινάμε εδώ, αλλά εμείς θα παραμείνουμε ταπεινοί για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα".

- Έχετε παίξει μαζί με τον Βαλμπουενά στην εθνική Γαλλίας. Ποια είναι η γνώμη σας γι' αυτόν;
"Έχουμε παίξει μαζί, έχουμε τεθεί αντιμέτωποι στη Γαλλία. Είναι ποιοτικός παίκτης. Φέρνει εμπειρία στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έπαιζε στη Ρωσία, στην Τουρκία και τώρα στην Ελλάδα. Όπου κι αν έπαιζε είναι παίκτης ηγέτης των ομάδων".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ