ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ρέαμπτσιουκ η αποστολή για τον Αστέρα

Ο Ρέαμπτσιουκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια στο "Γ. Καραϊσκάκης" μετά την υπογραφή του συμβολαίου του
Ο Ρέαμπτσιουκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια στο "Γ. Καραϊσκάκης" INTIME SPORTS/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα (06/01, 19:30), οι οποίοι αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές, με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να είναι μεταξύ αυτών.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα (06/01, 19:30) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώσει την αποστολή, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Μεταξύ των "εκλεκτών" είναι κι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει για το αυριανό παιχνίδι, με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο 22χρονος Μολδαβός βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές στην Πορτογαλία με την Πάσος Φερέιρα, από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός.

Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση, ο Αχμέντ Χασάν, καθώς κι οι Μοχάμεντ Ντρέγκε, Μαξ Λοβέρα και Ούγκο Κάιπερς.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ