ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Ρέαμπτσιουκ με Αστέρα ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει Ρέαμπτσιουκ με Αστέρα ο Μαρτίνς
O Ρέαμπτσιουκ τη στιγμή των υπογραφών με τον Ολυμπιακό INTIME ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα την Τετάρτη (6/1, 19,30). Ο Μολδαβός μπακ του Ολυμπιακού, άλλωστε, είναι σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Την Πρωτοχρονιά ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και στις 6 του μήνα πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του. Η αναφορά στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αποτελεί τον νέο αριστερό μπακ των "ερυθρόλευκων", που προορίζεται για θέση βασικού.

Ο 22χρονος Μολδαβός βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, έχοντας ήδη πραγματοποίησει 13 συμμετοχές στην Πορτογαλία με την Πάσος Φερέιρα, από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός.

Το νέο μεταγραφικό χτύπημα των "ερυθρόλευκων" θα έχει κάνει ήδη κάνει 3-4 προπονήσεις με τη νέα του ομάδα πριν από τον αγώνα της Τετάρτης (6/1, 19,30) με τον Αστέρα στο "Θ. Κολοκοτρώνης" και όλα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο στην Τρίπολη.

Όταν άλλωστε ρωτήθηκε για αυτό το ενδεχόμενο ο Πέδρο Μαρτίνς, απάντησε: "Υπάρχουν πιθανότητες να παίξει αλλά θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε".

Photo credits: Intime δελτίο Τύπου

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ