ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με ερυθρόλευκη εκπροσώπηση η ετήσια Γενική Συνέλευση της EMCA στις Βρυξέλλες

Ολυμπιακός: Με ερυθρόλευκη εκπροσώπηση η ετήσια Γενική Συνέλευση της EMCA στις Βρυξέλλες
Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της EMCA στις Βρυξέλλες OLYMPIACOS SFP

Παρουσία του Ολυμπιακού δια της εκπροσώπου του Χριστίνας Τσιλιγκίρη πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαίων Πολυαθλητικών Συλλόγων (EMCA).

Πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαίων Πολυαθλητικών Συλλόγων (EMCA), με τον Ολυμπιακό να είναι παρών μέσω της εκπροσώπου του, Χριστίνας Τσιλιγκίρη. Αυτή ήταν η πρώτη Γενική Συνέλευση υπό την προεδρία της προέδρου του ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Παρουσία του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πολυαθλητικών Συλλόγων, η πρώτη υπό την προεδρία της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, μετά την ανάληψη των προεδρικών της καθηκόντων.

Ο σύλλογός μας, με εκπρόσωπο την Χριστίνα Τσιλιγκίρη, έδωσε το "παρών" στη συγκέντρωση στην πρωτεύουσα του Βελγίου και έδειξε, έτσι, για μία ακόμα φορά, τον ενεργό, δραστήριο και πρωταγωνιστικό του ρόλο στην υλοποίηση δράσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τη Γενική Συνέλευση στις Βρυξέλλες "άνοιξε", με ομιλία της, η πρόεδρος της EMCA και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον σχεδιασμό της Ένωσης τη νέα χρονιά, αλλά και στους -βραχυχρόνιους και μακροχρόνιους- στόχους της. Βασικό μέλημα της EMCA (European Multisport Club Association), είναι η οικονομική της αυτονομία και φυσικά, η διεύρυνσή της με νέα σωματεία.

Ο σύλλογός μας πρωταγωνιστεί στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναδεικνύοντας τον ηγετικό του ρόλο και εκτός αγωνιστικών χώρων!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ