ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέσα Αγκιμπού Καμαρά, Ροντρίγκες, Μπουχαλάκης, έξω ο Ονιεκούρου κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό
Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ (30/1, 19:30, Novasports Prime, live με ηχητική περιγραφή από το SPORT24). Με Αγκιμπού Καμαρά, Μπουχαλάκη και Ροντρίγκες στη λίστα του Μαρτίνς, εκτός ο Ονιεκούρου.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (30/1, 19:30, Novasports Prime, live με ηχητική περιγραφή από το SPORT24) για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο (29/1) στον Ρέντη και ανακοίνωσαν την αποστολή τους.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά το Κόπα Άφρικα έχουν επιστρέψει Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ εκτός έμεινε ο Ονιεκούρου. Οι Μανωλάς, Μπουχαλάκης και Παπασταθόπουλος βρίσκονται επίσης στη λίστα, έχοντας αφήσει πίσω τον τραυματισμό τους.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ