ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με 3-4-3 και Τικίνιο - Ονιεκούρου κόντρα στην Αταλάντα

Ο Τικίνιο
Ο Τικίνιο PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Αταλάντα για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League. Με 3-4-3 οι ερυθρόλευκοι και στην κορυφή της επίθεσης τον Τικίνιο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αταλάντα (17/2, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε σχηματισμό 3-4-3, με τον Αγκιμπού Καμαρά στο πλευρό του Εμβιλά στον άξονα, τους Μασούρα και Ονιεκούρου στα άκρα της επίθεσης και Τικίνιο στην κορυφή. Την αμυντική τριάδα θα σχηματίσουν οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σισέ. Στον πάγκο οι Μαντί, Μπουχαλάκης και Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Τικίνιο.

Στον πάγκο: Τζοκάκης, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Φαντιγκά, Μπα, Βαλμπουενά, Παπαδόπουλος, Κίτσος.

Η ενδεκάδα της Αταλάντα: Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Μέλε, Ντε Ρουν, Πεσίνα, Πετσέλα, Μαλινόβσκι, Πάσαλιτς, Μουριέλ.

Στον πάγκο: Ρόσι, Σπορτιέλο, Κούπμαϊνερς, Μπογκά, Φρόιλερ, Μιχαΐλα, Χάτεμποερ, Σκαλβίνι, Ζαπακόστα.

Μη χάσετε την Game Night στις 00:00 για τις σπουδαίες ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ