ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μαρινάκης καλεί Μπουχαλάκη

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πανηγυρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού γκολ του κόντρα στον Άρη στο "Βικελίδης"
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πανηγυρίζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού γκολ του κόντρα στον Άρη στο "Βικελίδης" EUROKINISSI SPORTS

Εντός των προσεχών ημερών ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ενημερώθηκε πως θα έχει ραντεβού με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την επέκταση της συνεργασίας του.

Πρέπει να ανήκει στο top 10 των ποδοσφαιριστών που αμφισβητήθηκαν τόσο έντονα από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Με σκληρή δουλειά, υπομονή, υπακοή και προσπάθεια μπήκε στο top 5 των "αγαπημένων" ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς. Σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, ενώ έφτασε να είναι κι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας.

Στον διεθνή κάπτεν του Ολυμπιακού, Ανδρέα Μπουχαλάκη, είναι αφιερωμένος ο πρόλογος του ρεπορτάζ που μόλις διαβάσατε για τον απλούστατο λόγο ότι έφτασε η ώρα για τη (νέα) δική του επιβράβευση. Ανεξάρτητα με το τι λεγόταν και τι γραφόταν το προηγούμενο διάστημα, μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη για το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2021).

Πέρα από κάποιες σκόρπιες κουβέντες που έχουν φτάσει στ’ αυτιά του με κεντρική ιδέα το "εδώ θα μείνεις", δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο όπως και ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα της NOVA λίγα λεπτά μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που σήμανε και τη μαθηματική στέψη των "ερυθρολεύκων".

Τις ώρες που ακολούθησαν, ωστόσο, έφτασε στην πλευρά του 28χρονου ποδοσφαιριστή, μήνυμα που δρομολογεί εξελίξεις. Παρότι εκατέρωθεν δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο "Μπούχα" ετοιμάζεται εντός της εβδομάδας που διανύουμε ή της επόμενης να συναντηθεί εκεί που... πρέπει για να τελειώσει το θέμα του με συνοπτικές διαδικασίες. Θα τα πει απευθείας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τον Βαγγέλη Μαρινάκη κι εκεί αναμένεται να συμφωνήσουν στο "άψε-σβήσε". Δεν έχει καταγραφεί, άλλωστε, στο παρελθόν τέτοιου είδους ραντεβού να μην είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη.

Είναι γνωστό ότι η διοίκηση και δη ο ισχυρός άντρας της θέλει να νιώθουν ικανοποιημένοι από κάθε άποψη όσοι προσφέρουν και ο αριστεροπόδαρος μέσος το έχει αποδείξει πολλές φορές και με το παραπάνω. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το υπάρχον συμβόλαιο του αποφέρει ως πάγια αποζημίωση κάτι παραπάνω από 400.000 ευρώ, συν τα προβλεπόμενα μπόνους. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, θα του προταθεί η αύξηση που κρίνουν οι αρμόδιοι ότι του αξίζει και η ιστορία θα πάρει το δρόμο της όπως έγινε το τελευταίο διάστημα με μια ενδεκάδα συμπαικτών του.

Θυμίζουμε ότι στην περίοδο των γιορτών η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις διαδοχικές επεκτάσεις με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ρούμπεν Σεμέδο, Γιώργο Μασούρα, Μαντί Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Μάριο Βρουσάι, Θανάση Ανδρούτσο, Κωνσταντίνο Τζολάκη και Παπέ Αμπού Σισέ, ενώ ακολούθησε, όπως αναμενόταν, πριν από λίγες ημέρες και ο "στρατηγός" Ματιέ Βαλμπουενά.

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πως αυτή τη διαδρομή θα ακολουθούσε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος στα τρία χρόνια συνεργασίας του με τον Πέδρο Μαρτίνς έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες μέσους και βασικότατο γρανάζι του Ολυμπιακού.

Όταν επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, το καλοκαίρι του 2018, η αξία του ήταν στις 800.000 ευρώ και τώρα κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια. Πέντε φορές πάνω δηλαδή με απλά μαθηματικά. Πλέον 17 φορές διεθνής με την Ανδρών έχει διαρκώς ανοδική πορεία. Την πρώτη του σεζόν μετά τον επαναπατρισμό του (2018-2019) έπαιξε σε 30 παιχνίδια με 2 γκολ και μία ασίστ. Πέρυσι έφτασε τις 52 (!) παρουσίες με ένα γκολ και δύο ασίστ. Φέτος, μετράει ως τώρα 41 συμμετοχές με 5 γκολ και έξι ασίστ, καλύπτοντας σε αυτό το κομμάτι και το κενό του Γκιλιέρμε.

Τι απομένει να μάθουμε; Το πότε ακριβώς θα γίνει η συνάντηση Μαρινάκη - Μπουχαλάκη και, αν όλα πάνε καλά όπως φαίνεται, το πότε θα ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση. Λογικά το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ έως το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ