ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σισέ: "Θα πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε"

Ο Παπέ Αμπού Σισέ στην αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μάντσεστερ Σίτι
Ο Παπέ Αμπού Σισέ EUROKINISSI

Ο Παπέ Αμπού Σισέ, έστειλε το δικό του μήνυμα, διαβεβαιώνοντας τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι θα πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στην Μάντσεστερ Σιτι (3/11, 22:00). Η αποστολή των ερυθρολεύκων αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας.

Για την Αγγλία αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (2/11) η αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα φιλοξενηθούν την Τρίτη (3/11, 22:00) από τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα στην Πορτογαλία από την Πόρτο (2-0) ψάχνει την νίκη και την υπέρβαση κόντρα στο φαβορί του ομίλου, που δεν είναι άλλο από το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μάλιστα, ο στόπερ των Ερυθρολέυκων, Παπέ Αμπού Σισέ, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του σημαντικού αγώνα στο Έτιχαντ, υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει με το τρίποντο.

"Στο επίπεδο αυτό όλα τα ματς είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλες αυτές οι ομάδες είναι πολύ σημαντικές και μεγάλες όπως και ο Ολυμπιακός", τόνισε ο Σενεγαλέζος αμυντικός.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση:

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Μάντσεστερ Σίτι
Η αποστολή του Ολυμπιακού EUROKINISSI


Ο Αντρέας Μπουχαλάκης στην αποστολή του Ολυμπιακού για το Μάντσεστερ
Ο Αντρέας Μπουχαλάκης EUROKINISSI
Ο Πέδρο Μαρτινς στην αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μάντσεστερ
Ο Πέδρο Μαρτινς EUROKINISSI
Η αποστολή του Ολυμπιακού
Η αποστολή του Ολυμπιακού EUROKINISSI
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ