ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Λουντογκόρετς: Ο Σκοτσέζος Μάντεν σφυρίζει στο Καραϊσκάκης

Ο Μπόμπι Μάντεν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο
Ο Μπόμπι Μάντεν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA όρισε τον Σκοτσέζο διαιτητή, Μπόμπι Μάντεν, να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το πρώτο σκέλος του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Μια γνώριμη σφυρίχτρα θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός στην πρώτη αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς η UEFA όρισε τον Σκωτσέζο τον 42χρονο Σκοτσέζο Μπόμπι Μάντεν.

Ο Μάντεν είχε σφυρίξει το περσινό ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο, στην κανονική διάρκεια της Super League Interwetten, στην οποία οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό με 2-1.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντέιβιντ Ρουμ και Άλαν Μούλβανι, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Σκοτσέζος, Κρεγκ Νάπιερ.

Ο Μάντεν έχει σφυρίξει, στο παρελθόν και τα παιχνίδια: Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 (2018/19, Champions League), Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1 (2018/19, Europa League), Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0 (2019/20, προκριματικά Champions League) και ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1 (2020/21, Europa League).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ