ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Κρακόβια 0-0: Είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά οι ερυθρόλευκοι κόλλησαν στο μηδέν

/  /  -  (  / EUROKINISSI)
/ / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 0-0 έληξε το τρίτο φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστρία απέναντι στην Κρακόβια. Έχασαν πέναλτι με τον Βαλμπουενά και είχαν δοκάρι με τον Χασάν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός είχε μία νίκη, μία ήττα και πλέον έχει και μία ισοπαλία στα φιλικά του στην Αυστρία. Το παιχνίδι ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Κρακόβια από την Πολωνία έληξε στο 0-0.

Οι Πειραιώτες έχασαν πέναλτι στο 42ο λεπτό με τον Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ στις αρχές του β' μέρους είχαν δοκάρι με τον Χασάν. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις, χωρίς όμως να υπάρχει σκορ στο τελευταίο σφύριγμα.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός στο α' μέρος, έχασε και πέναλτι

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με 4-3-3. Ο Βατσλίκ ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Ανδρούτσο, Κούτρη, Μπα και Σισέ να βρίσκονται μπροστά του. Μαντί Καμαρά, Κανέ και Μπουχαλάκης συνέθεσαν την τριάδα του κέντρου. Ο Φαντιγκά και ο Βαλμπουενά κινούνταν στα εξτρέμ με τον Χασάν κορυφή.

Από τα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός θέλησε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι ερυθρόλευκοι πρέσαραν ψηλά, έχτιζαν με υπομονή το παιχνίδι τους, αλλά δυσκολεύονταν να πατήσουν στην περιοχή της Κρακόβια, η οποία κυρίως βρισκόταν σε φάση άμυνας και απειλούσε.

Στο 27' οι Πειραιώτες είχαν πολύ καλή ευκαιρία. O Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, έφερε επικίνδυνα την μπάλα στην περιοχή, ο Σισέ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο κίπερ της Κρακόβια απέκρουσε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπουχαλάκης βρήκε δίχτυα με το κεφάλι, όμως ήταν εκτεθειμένος.

Οι παίκτες της Κρακόβια οπισθοχωρούσαν, με τον Ολυμπιακό να παίρνει μέτρα. Στο 41' ο Χασάν ανετράπη στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Ο Βαλμπουενά ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ήταν άστοχος. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε έως το φινάλε του πρώτου μέρους.

Δοκάρι και αλλαγές στο β' μέρος

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Τζολάκη και Καρβάλιο αντί των Βατσλίκ και Βαλμπουενά. Στο 50' οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι, έπειτα από προσπάθεια του Ανδρούτσου, με την μπάλα να βρίσκει και πάνω στον Χασάν.

Στο 65ο λεπτό με τον ρυθμό να έχει πέσει κατακόρυφα ο Μαρτίνς άλλαξε και τους υπόλοιπους εννέα με την ενδεκάδα να αποτελείται από τους: Τζολάκη, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Άβιλα, Εμβιλά, Κούντε, Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας Αραμπί σε 4-2-3-1.

Στο 72ο λεπτό ο Μασούρας με ένα ξαφνικό σουτ εκτός περιοχής θέλησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά ο κίπερ της Κρακόβια απέκρουσε. Στο 79' ο Μασούρας είχε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε, έπειτα από ασίστ του Άβιλα.

Στο 82ο λεπτό ο Μαρτίνς γύρισε τον σχηματισμό του σε 4-4-2 με τον Τικίνιο να αντικαθιστά τον Καρβάλιο. Οι ερυθρόλευκοι κυρίως από τις πτέρυγες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν, όμως το 0-0 έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Κούτρης, Μαντί Καμαρά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Φαντιγκά, Χασάν.

Στο β' μέρος έπαιξαν οι: Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Εμβιλά, Κούντε, Καρβάλιο (82' Τικίνιο), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Αραμπί

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ