ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κοντά στη συμφωνία με τον Φουρνιέ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ολυμπιακός: Κοντά στη συμφωνία με τον Φουρνιέ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή
ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον Ζουλιέν Φουρνιέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με την προοπτική ο Γάλλος να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις μεταγραφικές υποθέσεις που έχει δρομολογήσει η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Κάρλος Κορμπεράν, αλλά παράλληλα η πειραϊκή ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ζουλιέν Φουρνιέ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, οι συζητήσεις αυτές είναι σε προχωρημένο στάδιο και ορισμένοι δεν αποκλείουν σύντομα να υπάρξει συμφωνία και να ακολουθήσουν ανακοινώσεις. Υπάρχουν ακόμη κάποια πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν, αλλά στην πατρίδα του θεωρούν πως ο 48χρονος είναι κοντά στο να δώσει τα χέρια με τους ερυθρόλευκους.

Προς το παρόν, από τον Ολυμπιακό δεν λένε κάτι για το συγκεκριμένο ζήτημα, αφενός μεν γιατί δεν υπάρχει για την ώρα κάτι οριστικό αφετέρου δε διότι είναι μπροστά ο κρίσιμος αγώνας ρεβάνς με την Σλόβαν, στη Μπρατισλάβα, για τα προκριματικά του Europa League.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως, μετά το παιχνίδι στη Σλοβακία, θα τρέξουν οι εξελίξεις και στο ζήτημα του τεχνικού διευθυντή. Ο Φουρνιέ μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στη Νις, αρχικά ως γενικός διευθυντής του συλλόγου και αργότερα ως τεχνικός διευθυντής, εμφανίζεται έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του η οποία θα είναι η πρώτη μακριά από την πατρίδα του, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με τον Ολυμπιακό, καθώς προηγήθηκε η παρουσία του στη Μαρσέιγ και στη Στρασμπούρ.

Ο 48χρονος Γάλλος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Νις πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας έτσι μια θητεία που κράτησε έντεκα χρόνια.

Ο Φουρνιέ ήταν αρχικά διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής ομάδας από το 2011 μέχρι το 2019 όταν και ανέλαβε το ρόλο του διευθυντή ποδοσφαίρου.

Προπόνηση στου Ρέντη και μετά αναχώρηση

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (11/8, 21.30, Cosmote TV) τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν την Τέταρτη στου Ρέντη και μετά θα αναχωρήσουν για την Μπρατισλάβα, όπως συνήθιζε να κάνει και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

"Τετάρτη 10/8

09.00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

14.30: Αναχώρηση αποστολής για τη Σλοβακία.

* 20.00: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο "stadium Tehelné pole". Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Κάρλος Κορμπεράν και ο Τόμας Βατσλίκ.

Πέμπτη 11/8

21.30: Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (stadium Tehelné pole).

* Η συνέντευξη Τύπου της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (10/8) στις 19.30 και η προπόνησή της στις 20.30, στο stadium Tehelné pole".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ