STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον Σιόβα, στη γωνία ο ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον Σιόβα, στη γωνία ο ΠΑΟΚ
INTIME

Τις επόμενες ώρες ξεκαθαρίζει το μέλλον του Δημήτρη Σιόβα. Ο Έλληνας διεθνής στόπερ έχει στα χέρια του συγκεκριμένες προτάσεις από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ στη γωνία βρίσκεται κι ο ΠΑΟΚ.

Το SPORT24 από την πρώτη στιγμή σας είχε δώσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης του Δημήτρη Σιόβα. Η υπόθεση Ισπανία έχει τελειώσει και η αλήθεια είναι η εξής: μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (15/09) ο διεθνής αμυντικός περιμένει τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, την πόρτα του έχει χτυπήσει τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ. Οι "πράσινοι" δείχνουν να έχουν ένα προβάδισμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι εκτός κούρσας.

Από την πλευρά του, ο επίσημος Παναθηναϊκός διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα Σιόβα. Εντούτοις, το ρεπορτάζ του SPORT24 αναφέρει πως το όνομά του όντως έπεσε στο τραπέζι ως μία επιπλέον επιλογή για το κέντρο της άμυνας, με δεδομένα τα προβλήματα που υπήρχαν απ’ την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας με τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα, αλλά και το διάστημα που μπορεί να χρειαστεί για να επιστρέψει 100% έτοιμος ο Ολλανδός στόπερ μετά την επέμβαση στον αστράγαλό του τον περασμένο Μάιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άλλωστε, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε απ’ την αρχή του καλοκαιριού να προστεθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού ένας "αριστερός" κεντρικός αμυντικός, με καλό χειρισμό της μπάλας και δυνατότητα να συμμετέχει στο σωστό "χτίσιμο" του παιχνιδιού από πίσω. Κι ο Σιόβας που έμεινε ελεύθερος την τελευταία μέρα του θερινού, μεταγραφικού "παραθύρου", ταιριάζει σ’ αυτό που αναζητούσε.

Από την άλλη πλευρά βεβαίως, το όλο θέμα είναι πάρα πολύ λεπτό συνολικά για τον Παναθηναϊκό, με δεδομένο το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του παίκτη, τις κατά καιρούς δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά κι ένα περιστατικό στο οποίο είχε συμμετοχή κι ο ίδιος στο ντέρμπι "αιωνίων" στη Λεωφόρο την αγωνιστική περίοδο 2015/16.

Κι όλο αυτό είναι σαφές ότι αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην όλη κουβέντα και ίσως εντέλει να παίξει καθοριστικό ρόλο στο όλο θέμα. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες ώρες θα καταδείξουν εάν θα προχωρήσει το ζήτημα από την πλευρά του Παναθηναϊκού, καθώς τον τελευταίο λόγο έχει η ιδιοκτησία του που θα "ζυγίσει" όλα τα δεδομένα της υπόθεσης...

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος σας είχε ενημερώσει επακριβώς στην εκπομπή Show Must Go On για ό,τι ισχύει σχετικά με το μέλλον του 32χρονου διεθνή στόπερ:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ