THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Σιόβας είναι έτοιμος να ταράξει τα νερά

Ο Δημήτρης Σιόβας με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Δημήτρης Σιόβας με τη φανέλα της Εθνικής INTIME

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην έναρξη του Show Must Go On ξεκαθάρισε πως έχει αυτή την στιγμή η κατάσταση για τον Δημήτρη Σιόβα.

Το όνομα του Δημήτρη Σιόβα έχει... ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χασομέρια των μεταγραφών ελεύθερων παικτών. Ο διεθνής αμυντικός έμεινε σε -νόμιμα χρονικά πλαίσια- ελεύθερος από την Ουέσκα, προπονείται έκτοτε μόνος του και έχει ακόμη την -σχετική- άνεση να επιλέξει την επόμενη στέγη του.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην έναρξη του Show Must Go On ξεκαθάρισε πως έχει αυτή την στιγμή η κατάσταση για τον αριστεροπόδαρο στόπερ. Η Ράγιο Βαγεκάνο πλέον έχει αποσυρθεί από την διεκδίκησή του αφού "δεν κατάφεραν να τα βρουν στα χρήματα" όπως επισήμανε ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ενώ για το τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες ξεκαθάρισε: "Πλέον η Οσασούνα είναι η μοναδική ομάδα από την Ισπανία που θέλει να τον κάνει δικό της, αναζητώντας αριστεροπόδαρο παίκτη για το κέντρο της άμυνάς της".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι Βάσκοι δεν παίζουν μόνοι στην ιστορία και ο Παντελής Διαμαντόπουλος τόνισε: "Δεν θα πρέπει πλέον να αποκλείεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήδη κυκλοφορεί έντονα το σενάριο του Ολυμπιακού, που είναι και λογικό μιας και εκεί έπαιζε πριν ξενιτευτεί. Έχει διατηρήσει και εξαιρετικές σχέσεις, αν κάνει στον Μαρτίνς είναι πιο εύκολη πλέον η επιστροφή του στον Πειραιά.

Όμως δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Και αυτό είναι η είδηση. Η εικόνα των ομάδων την πρώτη αγωνιστική ανάγκασε κάποιες να ξαναψαχτούν. Αυτή την στιγμή λοιπόν ο Ίβιτς εκπροσωπώντας τον παίκτη μιλάει και με άλλες ομάδες. Δεν θα αργήσει να υπάρξει αποτέλεσμα στην ιστορία αυτή, λίγη υπομονή ακόμα..."

Παρακολουθήστε το Show Must Go On:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ