ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ιταλικά σενάρια για επιστροφή Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς κοντρολάρει την μπάλα στο Νάπολι - Ίντερ για τη Serie A.
Ο Κώστας Μανωλάς κοντρολάρει την μπάλα στο Νάπολι - Ίντερ © 2020 LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τη Νάπολι για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά, κάτι δύσκολο βέβαια να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον τη φετινή σεζόν.

Οι Ιταλοί συνδέουν το όνομα του Κώστα Μανωλά με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Tuttomercatoweb ο 30χρονος αμυντικός μπορεί να επιστρέψει στον Πειραιά, ενώ μάλιστα το δημοσίευμα υποστηρίζει πως υπήρξαν οι πρώτες επαφές ανάμεσα στους ερυθρόλευκους, τη Νάπολι και τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η ομάδα του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους παρτενοπέι, οι συζητήσεις θα εξελιχθούν τις επόμενες ημέρες, όταν και θα υπάρξει είτε θετική, είτε αρνητική κατάληξη.

Δύσκολη έως απίθανη η περίπτωσή του για τη φετινή σεζόν

Ο Μανωλάς έχει δηλώσει στη συνέντευξή του στο SPORT 24, στους Παντελή Βλαχόπουλο και Ανδρέα Παλομπαρίνι- ότι μια μέρα θα γυρίσει για να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό. Δεν έχει κρύψει τα συναισθήματα που νιώθει για την ομάδα του Πειραιά, αλλά και για τη διαπροσωπική σχέση που έχει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, με τον οποίο βρίσκεται ακόμη και σήμερα σε “ανοικτή γραμμή”.

Ωστόσο κάτι τέτοιο, όπως έχει γραφεί στο SPORT24, είναι δύσκολο να γίνει. Ο Μανωλάς δεσμεύεται με τη Νάπολι που δαπάνησε 28 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Ρόμα, έως το καλοκαίρι του 2024. Παράλληλα, το συμβόλαιό του στην ιταλική ομάδα είναι αρκετά μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος έχει αποκαλύψει πως για το μέλλον του Μανωλά και την πιθανή επιστροφή του στον Πειραιά, θα είναι κομβικό το επόμενο καλοκαίρι, του 2022.

Μετά από το τέλος της επόμενης σεζόν θα γίνει κουβέντα επί της ουσίας για τον επαναπατρισμό του. Πάντως, οι Ιταλοί από τη φετινή σεζόν έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για επιστροφή του Μανωλά στην Ελλάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ