ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Ίντερ: Πού θα δείτε το ματς των ερυθρόλευκων για τη φάση των playoffs του Youth League

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας στο ΑΕΚ Κ19 - Ολυμπιακός Κ19
Ο Χαράλαμπος Κωστούλας στο ΑΕΚ Κ19 - Ολυμπιακός Κ19 INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο μήνες με τον κόσμο στο πλευρό του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα υποδεχθεί η Κ19 του Ολυμπιακού την αντίστοιχη της Ίντερ για τη φάση των playoffs του Youth League. Πού και πότε θα δείτε το ματς.

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Κ19 του Ολυμπιακού η οποία το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2, 15:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από το SPORT24) αντιμετωπίζει την Ίντερ στο πλαίσιο της φάσης των playoffs του Youth League.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τους "νερατζούρι" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" παρουσία των οπαδών τους μετά από σχεδόν δύο μήνες. Η κληρωτίδα δεν "χαμογέλασε" για τους Πειραιώτες, αφού η Κ19 της Ίντερ είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, ενώ μετά από 20 αγωνιστικές στην Primavera 1, βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 41 βαθμούς έναντι 35 της Μίλαν που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Τη δυσκολία του ματς, καθώς, επίσης, και τη χρυσή ευκαιρία που έχουν οι παίκτες του να αποδείξουν τι αξίζουν, τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε στο Καραϊσκάκη με την παρουσία των φιλάθλων μας.

Σίγουρα θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι αλλά θεωρώ πως αν δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και την ίδια αγωνιστικότητα με τα προηγούμενα παιχνίδια της διοργάνωσης, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι αυτά που μας μεγαλώνουν και βοηθούν τα παιδιά να ωριμάσουν και να αντιληφθούν τις απαιτήσεις που υπάρχουν όταν αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ