ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η τριάδα που βρίσκεται στο μικροσκόπιο για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Μπιόρκαν της Μπόντ Γκλιμτ παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό
Ο Μπιόρκαν της Μπόντ Γκλιμτ παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό IPA/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης εξήγησε στο Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο ποιες είναι οι προτεραιότητες του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αριστερής πτέρυγας.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, επικεντρώνοντας κυρίως στις θέσεις του κεντρικού χαφ, του αριστερού μπακ και, υπό προϋποθέσεις, των στόπερ. Πολλά θα εξαρτηθούν, όπως έχουμε αναφέρει, από τις κλήσεις των ερυθρόλευκων παικτών στα τελικά του Κόπα Άφρικα, που θα διεξαχθεί από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022 στα γήπεδα του Καμερούν.

Ο Μαντί Καμαρά, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Κούντε αναμένεται να βρίσκονται στις αποστολές της Εθνικής Γουινέας και του Καμερούν αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσουν από τον Ολυμπιακό τρεις κεντρικοί μέσοι. Κατά συνέπεια, η πειραϊκή ομάδα θα μείνει με τον Εμβιλά, τον Μπουχαλάκη, τον Σουρλή και τον Ανδρούτσο και ίσως ο Μαρτίνς να θελήσει την προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή στις μεταγραφές.

Παράλληλα, για την προσθήκη παίκτη στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ρόλο αν στην αποστολή της Εθνική Σενεγάλης θα συμπεριληφθεί μόνο ο Σισέ ή θα κληθεί και ο Μπα. Και, ταυτόχρονα, τι θα γίνει με τον Σεμέδο. Αν δηλαδή θα πουληθεί τον Ιανουάριο ή παραμείνει στην πειραϊκή ομάδα μέχρι τον Μάιο. Στην πρώτη περίπτωση φαίνεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα ζητήσει ενίσχυση, εφόσον δεν μπορέσει να υπολογίσει στους δύο ή και στους τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά την αριστερή πλευρά της άμυνας, εκεί όπου όλο το βάρος έχει πέσει στους ώμους του Ρέαμπτσιουκ, στο "μικροσκόπιο" του Ολυμπιακού βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον 23χρονο διεθνή Νορβηγό Φρέντρικ Αντέ Μπιόρκαν, ο οποίος μένει ελεύθερος τον επόμενο μήνα από την Μπόντο/Γκλιμτ και είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, τον 27χρονο Αργεντινό Φαμπρίσιο Ανχελέρι της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος δεν θα δεσμεύεται από το καλοκαίρι και τον 28χρονο Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την Κάλιαρι.

Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για τους τρεις ποδοσφαιριστές από τους ερυθρόλευκους, αλλά έχουν συλλεγεί πληροφορίες, υπάρχουν αναφορές στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα που τους συνδέουν με την πειραϊκή ομάδα και είναι υπό εξέταση.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο με όσα είπε ο Δημήτρης Χριστοφιδέλης στο "Show must go on" για τα μεταγραφικά δεδομένα του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ THE SHOW MUST GO ON LIVE STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ