SPORTS & GOSSIP

Ολυμπιακός: Η σύντροφος του Ναβάρο που τον ακολούθησε στην Ελλάδα και η σχέση τους από την εφηβεία

Ο Φραν Ναβάρο με την σύντροφό του
Ο Φραν Ναβάρο με την σύντροφό του INTIME SPORTS

Ο Φραν Ναβάρο ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την επί πολλά χρόνια σύντροφό του, που τον στηρίζει σε κάθε βήμα της καριέρας του.

Ο Φραν Ναβαρό αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Ολυμπιακός πληρώνει 250.000 ευρώ στην Πόρτο για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως τον Ιούνιο.

Ο 25χρονος φορ που ετοίμασε τις βαλίτσες του για Ελλάδα και βρίσκεται στη χώρα μας από τον Δεκέμβριο του 2023, δεν ήρθε μόνος του.

Τον ακολούθησε η αγαπημένη του, Ναταλί Αλφάρο. Η νεαρή κοπέλα ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της, στηρίζοντάς τον στο ερυθρόλευκο βήμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η ίδια φαίνεται ενθουσιασμένη με την χώρα μας, καθώς αναρτά φωτογραφίες από τα διάφορα μέρη που επισκέπτεται στην πρωτεύουσα.

Το ζευγάρι, από ό.τι βλέπουμε από τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram, είναι μαζί σχεδόν μία δεκαετία από τότε που ήταν έφηβοι και πήγαιναν ακόμα σχολείο.

Από το προφίλ της Ναταλί δεν λείπει και το ερυθρόλευκο χρώμα, καθώς έχει φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από την ημέρα της ανακοίνωσής του από την πειραϊκή ομάδα.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ