ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πρώτη του Μεντιλίμπαρ στον Ρέντη

Sevilla's head coach Jose Luis Mendilibar reacts during the Group B Champions League soccer match between PSV and Sevilla at Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Tuesday, Oct. 3, 2023. (AP Photo/Peter Dejong)
Sevilla's head coach Jose Luis Mendilibar reacts during the Group B Champions League soccer match between PSV and Sevilla at Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Tuesday, Oct. 3, 2023. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO / PETER DEJONG

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πέφτει στα βαθιά έχοντας τα δύο παιχνίδια με τη Φερεντσβάρος και ενδιάμεσα με τον ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν στη Σεβίλλη είχε τους δύο αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανάμεσα το ματς με τη Βαλένθια.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Ετσεμπαρία υπέγραψε το Σάββατο βράδυ (10/2) το συμβόλαιο του διάρκειας μέχρι το τέλος της σεζόν, ανακοινώθηκε την Κυριακή πρωί (11/2) η πρόσληψή του και έκανε την πρώτη του προπόνηση στους ποδοσφαιριστές στον Ρέντη.

Ο Βάσκος τεχνικός έπιασε δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του, Φραν Ρίκο και Τόνι Ρουίθ, κι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο στον αγώνα με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος την Πέμπτη (15/2) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Μεντιλίμπαρ τα είπε το Σάββατο με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και τους συνεργάτες του για περίπου μία ώρα στο Καραϊσκάκης, ανέλυσε το σκεπτικό του, ενώ την Κυριακή είχε νέα συνάντηση με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο 63χρονος προπονητής, ο οποίος τον περασμένο Μάιο κατέκτησε με τη Σεβίλλη το Europa League, πέφτει αμέσως στα βαθιά, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τους δύο αγώνες με την Φερεντσβάρος στο Conference League κι ενδιάμεσα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.

Κάτι ανάλογο τού είχε συμβεί πέρυσι όταν ανέλαβε τη Σεβίλλη, όπου είχε αρχικά τους αγώνες με την Κάντιθ και τη Θέλτα, αμέσως μετά τα δύο παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League κι ενδιάμεσα το ματς με τη Βαλένθια στο πρωτάθλημα.

Η Σεβίλλη πήρε την πρόκριση εις βάρος της αγγλικής ομάδας (2-2, 2-0) και κέρδισε εκτός έδρας τη Βαλένθια (2-0).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ