ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Η περίπτωση Τσιλούλη αλλοιώνει τα playoffs"

Ο Σωτήρης Τσιλούλης σε ματς πρωταθλήματος της Λαμίας κόντρα στον ΟΦΗ | 16 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Σωτήρης Τσιλούλης σε ματς πρωταθλήματος της Λαμίας κόντρα στον ΟΦΗ | 16 Σεπτεμβρίου 2023 INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό σχολίαζαν την ανακοίνωση της Λαμίας για τη μη χρησιμοποίηση του Τσιλούλη κόντρα στην ΑΕΚ στα playoffs και έκαναν λόγο για αλλοίωση.

Την Κυριακή το πρώι, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση Λαμία - ΑΕΚ, η διοίκηση των γηπεδούχων έκανε γνωστό με ανακοίνωση της πως κόντρα στην Ένωση στα playoffs δεν θα αγωνιστεί ο Τσιλούλης ο οποίος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους κιτρινόμαυρους.

Στον Ολυμπιακό δεν άφησαν ασχολίαστη αυτή την ανακοίνωση από πλευράς Λαμίας και έκαναν λόγο για όρους που αλλοιώνουν τα playoffs.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού σχολίαζαν, στο πλαίσιο του αγώνα της Β ομάδας την Κυριακή το μεσημέρι με αντίπαλο την Παναχαϊκή την ανακοίνωση της Λαμίας λέγοντας: "Η Λαμία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο καλύτερος παίκτης της, ο Τσιλούλης (αφού ο Καρλίτος πουλήθηκε) δεν θα παίξει στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, ενώ θα παίξει στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ . Αυτό από μόνο του δεν αλλοιώνει τα playoffs;".

Ενώ με αφορμή το γεγονός πως η ΑΕΚ θα είχε κόσμο αν το ματς δεν γινόταν σε άδειες εξέδρες από τον Ολυμπιακό έλεγαν:

πίσης όπως ενημερωθήκαμε υπήρχε συνεννόηση να πάρουν εισιτήρια οι φίλοι της ΑΕΚ. Φανταζόμαστε ότι ο Δήμαρχος Λαμίας και ιδιοκτήτης της ομάδας δε θα αρνηθεί την παρουσία των φιλάθλων των άλλων τριών ομάδων! Είναι ντροπή να γίνονται τα playoffs με τέτοιους όρους και Υπουργοί και κράτος να κάνουν πως δε βλέπουν"!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ