ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Πάσος Φερέιρα θέλει 3,5 εκατ. ευρώ για τον Ρέαμπτσιουκ

O Όλεγκ Ρέμπτσιουκ με τη φανέλα της Εθνικής Μολδαβίας κόντρα στον Ν' Κολο Καντέ της Γαλλίας σε αγώνα για το Nations League
O Όλεγκ Ρέμπτσιουκ με τη φανέλα της Εθνικής Μολδαβίας κόντρα στον Ν' Κολο Καντέ της Γαλλίας AP

Ο 22χρονος Μολδαβός μπακ της Πάσος Φερέιρα, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο αλλά οι απαιτήσεις των Πορτογάλων είναι αρκετές υψηλές σύμφωνα με την "A Bola".

Ένα από τα ονόματα που έχει ξεχωρίσει ο Μαρτίνς για την ενίσχυση του Ολυμπιακού στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο 22χρονος Μολδαβός, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ανήκει στην Πάσος Φερέιρα.

Το όνομα του και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού φιγουράρει και στα ρεπορτάζ των Πορτογάλων την Πέμπτη (24/12) με την "A Bola" να τονίζει πως η Πάσος Φερέιρα θα έλεγε ναι στην παραχώρηση του με ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Άλλωστε η Πάσος Φερέιρα έχει το 50% του παίκτη και το υπόλοιπο ανήκει στην Πόρτο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και για αυτό η νυν ομάδα του θα αξιώσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την παραχώρηση του ούτως ώστε να έχει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Όπως έχουμε αναφέρει ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο του και άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της αριστερής αμυντικής του πλευράς ενώ ανάμεσα στα ονόματα είναι και δύο περιπτώσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ